dilluns, 8 de desembre del 2008

Fenicis? No, eivissencs!

Un sent certa satisfacció quan veu que no és un oasi enmig d'un desert, que en es mitjans eivissencs hi hagi certa discrepància i que hi tenen cabuda totes ses opinions. Dimecres 3 de desembre es periodista fenici Mariano Planells feia gala a Diario de Ibiza de sa seua no catalanitat. Ningú la posa en dubte. Diumenge s'humorista Sirvent li dóna sa rèplica a nes Dominical, just baix d'un altre article des periodista nascut a Sant Miquel, i m'estalvià feina. Ja sabeu què pens sobre tot això. Avui serà curtet. Estic cansat i vull anar a jeure. Per cert, si ho sé escric abans sobre en Titi Henry. Dissapte vull festa grossa. Es passadís va fer molt mal.

Foc a s'olla!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

és trist que aquest personatge amb tant poc rigor històric i amb arguments que cauen pel seu propi pes, estigui a sou a n'es diari. Allez Tití!!

Anònim ha dit...

Lo de'n Mariano Planells clama al cel... però, desgraciament, aquest debat és d'aquells que mai acaben. Jo tenc claríssim que fenicia no ho som gaire... ;-P

Anònim ha dit...

Idó jo crec que sí, que som moltíssim fenicis. Catalans mica.
Els resultats genètics de la Universitat Illes Balears, per poc prestigi tingui, diuen ben clar que res de majorquins i molt menys catalans.

Jo pens que en Mariano Planells ha construït una figura un poc literària, mítica, pero de begenades històriques ni trobeureu ben poques,
i serveix de contra-punt a tants de llepeculs i polítics que escriuen al Diari.