dijous, 15 de gener del 2009

Pau, per què no?

Bon any nou a tots!!! Perdonau per no haver escrit abans. Ses festes són ses festes i un no té temps de res enmig de tants dinars i sopars familiars. Comença un nou any amb es típics desitjos d'amor, salut i feina. Però hi ha llocs on difícilment tendran alguna d'aquestes tres coses. A Gaza, amb bombes i projectils per enmig, complicat serà trobar al·lota, no ser ferit i molt menys tenir sous. I molts de naltros preocupats per s'examen de sa setmana que vé. Almenys naltros tenim moltes probabilitats de sobreviure una setmana més. I mentrestant ningú fa res per evitar-ho. Com que Israel és es braç dret des Estats Units hem d'estar tots callats. De sa gent que mana, és de veritat, és que mouen es fils de tot, a pocs els interessa sa pau. A pocs els interessa sa fam al món. A pocs els interessa es medi ambient. Només volen embutxacar-se quants més sous millors. Com si després, quan estiguin encaixonats i baix terra els hi servissin de res. Mentres tots aquests viuen amb el cor i s'ànima bruts. Jo no sé si hi ha res després de tot això però, per si de cas, em portaré bé. A més, costa lo mateix fer ses coses bé que malament.



Foc a s'olla bruts!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veeeeeeeeeeer Chonito!!! este comentario es pa ti, nada de gaza y la madre que los parió k si empiezo con ese tema no acabo... es para dedirte que desd que vine a Madrid no he mirado tu blog pero k ya es hora de reengancharse asi k aki me tienes pa meterte presión y que te curres más los posts jajajaa. De paso estamos en contacto y leo algo en catalán que se me esta oxidando con tanto castizo. Buno un besin loco!

Anònim ha dit...

A vore choniet, vas a actualizar el blog o k k parece k desde k lo miro otra vez hayas decidido no escribir más... es por lo de k te faltan noches y sobran dias? va animate lokillo y ja saps k aki me tienes pa lo k sea. un besete