dimecres, 4 de juny del 2008

Amics per sempre

Quant crític veig per aquest humil bloc... Aquí hem vengut a parlar de coses serioses com es sopar de demà a nes Ya-Ya. Serà com una despedida oficial de sa gent des pis i sa de Barcelona. En Dani mos deixa i se'n va a sa capital del reino en busca de nous reptes, noves emocions i noves companyies. En Manolo i en Mito també mos deixen. Aquests, en canvi, van en busca de ses restes de s'antiga i mítica estació espacial russa MIR. Segons els hi han dit alguns bocins van caure a Oviedo i ells, pobres innocents, s'ho han cregut. Es veu que hauran d'estar una bona temporadeta tornant a estudiar tot el que, en teoria, han après en aquests darrers 6 anys. Per després cobrar menys que un currela (picapedrer pes pagesos) o cagar-la en sa primera operació i ser inhabilitats de per vida. Hi haurà alguna baixa sensible, com sa d'en Philippe i sa de n'Àxel. Es seu esperit, però, estarà amb tots naltros. Amén. En Manu, que s'ha escapat de ses sueques per venir a vore es germà i sa cosina i, de pas, fer algun examen si s'escau esper que vengui. Haurem de cridar s'ex-company d'ESO, Batxillerat, de bàsquet, d'habitació de Ramon Llull, de pis a Barcelona, ... en Payeras. A vore si no té cap compromís amb es de sa feina, o es de sa Pompeu... (s'ha comprat un cotxe es molt puta). Dir-vos que recordarem vells moments viscuts, que riurem molt i que, potser, cau alguna llagrimeta. Ja us ho contaré. O bé, ja podeu començar a explicar anècdotes viscudes amb aquesta colla.

Foc a s'olla amics!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

La de esta noche es una magnifica ocasión para rememberear momentos mágicos con los amigos. Todo elmundo debería juntarse de vez en cuando y echar unas risas con los amiguetes. Eso alegra el corazón y mantiene inalterables esos lacillos de amistad tan importantes.

Llegan tiempos de cambio. Lolo y Mito se van, Filip no está. Axel, Chordo y posiblemente Choni empezarán a currar el año que viene (de fet jordiet ya esta matidisimo)y yo me voy a los Madriles a ver si la puedo liar gorda.

Han sido unos añetes majos majos. Lo he pasado en grande y estoy encantao de haber conocido a unos personajillos tan mmmmm.... originales? Pero no os penséis que esto no se acaba aqui. Nos quedan muchoa añetes todavía de juventud forzada para hacer nuestros pinitos. Pienso venir de Madrid a veros e invitados estais para venir vosotros. Y es que como dice cocky the king, som Amics per sempre.

We'll miss Pipote, Jimmy and Axel esta noche.
Os perdereis lo más guapo, que va a ser la peazo yaya's hamburger que nos vamos a clavar.Ypal mariquita de Choni una pechuga!!!

un beso.