dissabte, 21 de juny del 2008

Cuando calienta el sol ...

En menys d'una horeta ja serà oficialment estiu. I pinta que farà moltíssima calor. Després d'una primavera humida, sobretot aquestes darreres setmanes, es presenta un estiu amb una calor i una humitat d'aquelles que fa que sa camiseta se t'aferri per tot. Dijous que ve ja seré a Eivissa. Tenc moltes ganes de veure es meus pares, na Natalia, es güelos Joan i Toni, ses güeles Catalina i Antònia, na Lina, na Yolanda, en Toni "Begueroni", en Mateu, en Blat, ... Esper un juliol de relax total. Aniré a sa platja, de compres, de festa, a dinar a cas güelus, a vore sa meua fiola Nerea, es meu padrí, a ballar pagès, ... I en agost a treballar a IB3. Crec que estaré a sa tele. A veure com m'apany. Tenc ganes de veure es companys periodistes. Ja us contaré com va anant s'estiu. Avui ha estat curtet.

Foc a s'olla estiu!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets un gran periodista...que be has jugat l'estiu amb la foto...m'encanta el post botxio. Aquest estiu té pinta de ser molt calurós, haurem de beure més per hidratar-nos...sobretot de nit!!!!

Podemos! Abans que es jugui el partit et dono el meu pronostic...

España 3 (Ramos, Villa y iniesta) Italia 1 (Luca Toni)

Anònim ha dit...

A Eivissa també tenim molets ganes de vorer-te. No n´has deixat cap, fins i tot tens paraules per es animalets.
El que no sé es si et podrás relaxar tot es mes de juliol perque tendrás que dar alguna clase de català. Ja m´entens. Jo incluida.
Fins es dijous guapisim. Milions de muas.
Ah!!
Espanya 2 - Italia 1

Anònim ha dit...

choni swaaaaaaaaaaaaan!!!!

Primer de tot haig de dir que m'encanta la foto. Respecte a aquest estiu, ja ho crec que serà fantàstic!!! Sortirem de festeta i a jugar unes paletes a la plantja que amb els partits de padel hem arribat a un nivell que ni al wimbledon...

Ja t'espero amb el pareo i les havaianas botxinet! Dóna't pressa i vina ja que esto esta loquisimo!!!

Un besaco grande y que Viva España!!!


PD: Estoy indignao con la votación! Has puesto demasiadas opciones que me gustan y solo puedo votar una vez! ¿¡Como quieres que me decida entre descargar manga y salir de fiesta!?
Chino chaaaaaaaaaaan!

Anònim ha dit...

jajaa en Mateeuu!!
t'has enrecordat...xd
sobre ses clases de català que parla s'ha meua mare... no fa falta... jajaa!!
xfiin aqui cosinet!