diumenge, 15 de juny del 2008

I love this game

Diumenge rodó esportivament parlant. La Penya Esportiva de Santa Eulària ha pujat a Segona Divisió B després d'empatar a 0 a Don Benito (Badajoz). Això suposa que per primera vegada a sa història hi haurà dos equips eivissencs a sa categoria de bronze des futbol espanyol, l'Eivissa i la Penya. Felicitar l'Atlètic Balears que també ha aconseguit es seu objectiu i l'any que ve jugarà a Segona B. A més, l'Eivissa ja té tècnic. Serà Joan Francesc Ferrer "Rubi", ex entrenador de l'Espanyol B. Esperem que tengui molta sort perquè superar sa feina feta per en Lluís Elcacho no serà fàcil. Per cert, el Barça B torna on allà on li correspon. A vore si en Pep també sap tornar es primer equip allà on toca. L'Eivissa B ha pujat a Tercera. En tennis en Rafel Nadal ha guanyat es seu primer torneig damunt herba. Ha estat a Londres, a Queen's. Esperem que a Wimbledon dins d'una setmana li vagi de meravella i pugui destronar en Roger Federer. En bàsquet ses coses estan més fotudes. En Gasol juga aquesta matinada es cinquè partit de sa final de sa NBA contra es Celtics. Si perden ja s'haurà acabat tot. Jo de petit era més des Celtics que des Lakers perquè pensava que aquests eren molt flipats. M'agradava més en Larry Bird que en "Magic" Johnson. Durant sa setmana també he estat testimoni de ses victòries de sa selecció espanyola a s'Eurocopa. Se'm fa un poc pesat lo de Podemos!!! i parlar tot es dia de la Roja.
En Jordi i jo hem vist un partit guapíssim avui: Turquia 3 - República Txeca 2. Faltava un quart d'hora i es txecs guanyaven 0 a 2. Mentre miràvem es partit hem parlat de Gran Bretanya, Regne Unit, Anglaterra, Escòcia, Gal·les, Irlanda i Irlanda del Nord. Sabeu com estan muntats aquests països? Són països? Jo us ho cont, perquè abans no li he acabat d'explicar bé a n'Agustinet. Regne Unit és un país format per Anglaterra, Escòcia, Gal·les i Irlanda del Nord. Gran Bretanya només és una illa que com es seu nom indica és sa grossa on hi ha Anglaterra, Escòcia i Gal·les. I Irlanda va apart. Després hi ha gent a Irlanda del Nord que es vol ajuntar amb Irlanda del sud, que són es catòlics i terroristes de sa banda IRA. Però això ja és una altra història. Avui us he fotut un poc es rollo però és que feia dies que no us deia res. Esper que us hagin anat bé tots es exàmens i es que encara us quedin vagin millor. Ah!!! Sabieu que sa Reina d'Anglaterra ho és també de Canadà, d'Austràlia i de molts altres llocs i que, per tant, és es seu cap d'estat? Esperem que dins tres setmanes en Nadal pugui donar-li sa mà amb sa copa de campió de Wimbledon a s'altra.


Foc a s'olla esportistes!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaja! Grande choni! Hem de parlar més sovent... Va ser més interessant sa conversació q es primers 75 minuts de turquia-txèquia.

Anònim ha dit...

Jo tb vaig disfrutar molt els ascensos a segona i a segona b jajajaj money money...