dimarts, 27 de maig del 2008

Fins que la mort us separi

A poques hores d'acabar sa votació d'aquesta setmana guanya per un vot s'opció de Vildu/a. Això indica que, a part de voler desfer-vos aviat des vostro home o dona, us veis casats algun dia. I aprofitant s'avinentesa, que el Pisuerga passa per Valladolid i que divendres es casa sa professora que n'Àxel, en Dani i jo hem tengut a s'intensiu de Direcció de la Producció, vull que em conteu, si voleu, com seria es vostro comiat de solter somiat. Quin comiat li farieu a nes vostro millor amic/ga? L'emborratxarieu i l'enviarieu dins d'un barco a Liorna? O podem jugar també, com que molts de valtros teniu parella fixa, a qui pensau que serà es primer en casar-se? En Jordi i na Irene? En Manu? Na Neus i en Bernat? En Payeras? Na Roser i en Jaume? En Dani? N'Àxel? N'Adri i na Cris? En Philippe? Jo? S'accepten apostes. També podeu contar alguna anècdota des comiats que hagueu celebrat. A més, voleu casar-vos per s'església i de blanc o a l'ajuntament i davant s'alcalde? O a un jutjat? O que en Mariño us casi en un iot amb es seu títol de patró davall es braç i una gorra de marinerito? Va, olvidau-vos des exàmens per un instant i deixau volar sa imaginació.

Foc a s'olla parelles!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ese Pulpillo!! Em fas dubtar entre en Philippe y en Mariiiiiño!! Es primer és tot un romàntic, fidel i carinyòs, així que no crec que li quedi molt per assentar-se. Es segon s'hauria de centrar amb una en concret, ja que li agrada més 'el churreo' que un altre cosa.
De sa gent que es menciona aquí es més sèrio és en Payeras de lluny, però no troba qui el vulgui per casar-se, jeje.

Anònim ha dit...

Tenc dos coses molt clares:
una, no em casaré per l'Església i dos, na Roser i en Jaume tardaran en casar-se. Jo crec que es primers seran en Jordi i na Irene ;-P

Anònim ha dit...

No descarto ser dels primers en casar-me...de totes maneres crec que n'hi ha d'altres més ben posicionats. Jo crec que els primers seran manolo, juanan o pipo. Un dels tres sera el primer en casar-se. El que tinc clar que trigara molt en casar-se es el seda.
A la meva despedida espero que no faltin "enanos fent malabarismes", danzas del vientre, pozi o mairena, dones que fumen i a poder ser i si tots tenim un alt nivell de vida....que tot això passes a las vegas. Aixi que ja ho sabeu bailets....
Mentres no us caseu...folleu tot el que pugueu, si una dieta variada es la mes equilibrada...¿per que no seguim el mateix exemple amb el sexe?
¿No sois tan hippies los ibicencos? Dnd estan???? No los veo???
LIBERTINAJEEEEEE

Anònim ha dit...

Yo no se si me voy a casar o no pero una cosa tengo clara, y es que más os vale casaros todos porque no me pienso perder ni una sola despedida, ni boda, ni ensayo de boda ni nada ( y cuidao que no me apunte a la luna de miel...). Yo soy de los que piensan que un marriage sin despedida es como un jardín sin flores y des eso nada de nada. Como fiel defensor del "hasta que la vida nos separe" considero el ritual de la despedida como algo sagrado e inamovible y que debe ser cuidado al detalle. Lo que quiero decir es que nada de salir por tu barrio a hacer unas cañas al bar de siempre con tus coleguillas con un coño pegao en el pecho y unas camisetas del fotoprix con una foto tuya de las fiestas patronales bajandote los pantalones. Tiene que ser algo currao rollo te secuestra una furgoneta negra, te meten en un avión, apareces en una isla en medio de la polinesia francesa con 815 muchachas que nos iniciarán en el ritual de fuego y con las que bailaremos toda la noche. Un poco de surf por la mañana para coger otro avión que nos lleve a los mejores clubs de Tokio, L.A y San Francisco para acabar en una trepidante recta final en las Vegas city en la que reiremos, beberemos, aventurearemos y disfrutaremos sin parar. Ahora todos quereis que os organice la despedida , no? por si soy yo el primero, espero que tomeis nota.

un besete

Anònim ha dit...

Para el señor Payeras hauriem de organitzar un viatge a Canarias que li agradan molt les nenes d'allà (Ja té experiencia). A més podrà practicar el tir a la patera que tan l'entusiasma.

Unknown ha dit...

Toledo y Jordi a muerte!!!!! jamoncito del bueno...jajjaja!!!