divendres, 9 de maig del 2008

Nit de loosers

Per molt que ho sembli aquest escrit no té res a veure amb es de baix. Hauria d'haver estat una nit màgica. Teniem ses eines necessàries, només ens faltava que sa fortuna no ens giràs s'esquena. I, mira per on, ho va fer. A priori tot sembla molt senzill. Sempre hi ha un amic que et fa veure la vida com si tot fos perfecte i senzill, de color rosa. I vas tu, tot innocent, i te'l creus. I després es altres companys també cauen en sa temptació. Al final, tots vàrem acabar amb es dits plens de rotulador vermell i ses butxaques buides. Es nostro pas per sa moqueta, ses butaques vermelles i sa taula amb videomarcador incorporat no passarà a sa història. Tan sols dues míseres línies ens feren dibuixar un somriure i seguir amb sa persecució des nostro somni: cantar BINGO!!!!!!!!!!!!!! Nuestro gozo en un pozo pero que nos quiten lo bailao. A més, la ilusión es lo último que se pierde i mai es pot dir blat fins que està al sac i ben lligat. Ara, però, no hagamos leña del árbol caído perquè a caballo regalao no le mires el dentao (he d'anar a comprar piles pes rellotge). Per sa pròxima ja ho sé: más vale pájaro en mano que ciento volando. Però, és clar, llavor no por mucho madrugar amanece más temprano. O sigui, que ja no sé què fer al final. El que de veritat importa, però, és que si tienes un amigo, tienes un tesoro. I a jo m'agradaria ser ric.

Foc a s'olla amics!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podríem afegir.."qui no arrisca no pisca" o..."la vida esta hecha para los valientes" o..."vem perdre diners però aquells moments de tensió valen molt més que el que varem perdre". El que esta clar, amic botxí, és que poder perdre alguna cosa primer s'ha de tenir. I vem passar una nit junts, diferent, amb en Payeras. I això val més que un bingo (no que un supertoc, no ens enganyem)

Em dono per al.ludit en lo de que us embauco i us ho pinto alguns plans de color de rosa. "Perdón por hecharle un poco de riesgo y emoción a vuestras vidas". Me autoproclamo el "avecrem" de elpi....cueces o enriqueces????

Que será lo pròxim??? Tranquils botxins...estoy en ello y no defraudaré, ir encargando unos "huggies dry-nights"

Anònim ha dit...

Ei, al·lot! Al final avui què faràs? Aniràs a despedir a n'en Rijkaard? Ja sé que això no ve a cas per es teu escrit i que "són figues d'un altre paner", però bé... simple curiositat i per no rompre s'escrit per actualització que facis. :p

Un beso!!