dimecres, 7 de maig del 2008

Salvem Benirràs!!!????

Sempre s'ha dit que parlant sa gent s'entén. En es cas de Benirràs s'entesa entre es polítics i es propietaris afectats ha estat impossible. Aquesta és una zona que me l'estim molt perquè es pot dir que jo vaig aprendre a nedar en aquesta platja. Sí sí, cada diumenge amb es meus pares enmig des tambors des hippies. Bé, a lo que anàvem. Que ni en Joan Boned i na Marian Suárez (PSOE-Eivissa pel Canvi), ni en Josep Juan Cardona i n'Antoni Marí Carraca (PP), ni es propietaris de ses llicències per contruir vivendes a Benirràs pogueren arribar a cap acord. Pes qui no estan al corrent de sa situació els hi explicaré a grans trets. Sa qüestió és que una vintena-trentena de persones fa molts anys adquiriren unes llicències municipals per construir vivendes a sa zona de Benirràs. Ara, però, es Govern Balear governat per partits d'esquerres vol protegir aquesta zona quasi verge i convertir-la en una Àrea Natural d'Especial Interés (ANEI) on no s'hi pugui construir. Amb aquesta situació només cal posar-se a sa pell de ses parts implicades. Començaré per es polítics. Es que governen a Balears i a Eivissa, PSOE-ExC entre d'altres. Aquests han de fer sa política contrària des seus antecessors i lo que prometeren durant sa campanya electoral. Que ve a ser allò tan cridat fa una dècada de No més ciment!!! Per tant, no han deixar de construir res. Es Partit Popular, en canvi, com que governa a Sant Joan de Labritja (municipi en es què pertany Benirràs) ha d'intentar que ses llicències que va atorgar ja fa un temps arribin a bon terme i quedar bé davant es propietaris. I aquests últims ... Doncs supòs que es deveren gastar una ensouada per obtenir una llicència per fer-se una caseta amb vistes en es Cap Bernat. Estarem tots d'acord que s'ha de preservar es medi ambient i es paisatges de sa nostra estimada terra.
Deixaré unes qüestions a l'aire. Han de pagar justos per pecadors? Ses barbaritats que s'han fet en altres indrets de s'illa ho han de patir aquests propietaris que en es seu moment obteniren legalment ses llicències? Es drets col·lectiu ha d'estar per damunt des individuals? El Barça ha de fer aquesta nit es passadís al Madrid? Venga, a debatre.


Foc a s'olla Benirràs!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ho veig molt clar botxí, que es fotin els que van comprar les llicencies, aixi de clar. Que els tornin els diners que van pagar i llestos. La politica del PP (o més ben dit, la no politica) ja sabem tots quina és, i per això gracies a déu ja no són al poder. Pel que sé, si la zona es declara no urbanitzable totes aquestes llicencies pasen a ser paper mullat. Per tant la lluita s'ha d'encaminar a que es declari la zona com a zona protegida.

PD: Ara entenc pq nades com nades...entre hippies i malabaristes no hi ha manera de concentrar-se. Tranquil botxí no és culpa teva.

Respecte lo del madrid...només diré una cosa molt breu. Fills de puta!!

Anònim ha dit...

Jo coincideix amb s'opinió de n'Axel Rose, encara que no n'estigui gaire informada sobre es tema. Si s'ha promès una cosa, que és no construir més i mantenir llocs naturals sense cap punyetera casa o edifici, que es segueixi. Es Govern d'ara no en té cap culpa que s'hagin fet ses barbaritats que s'han fet durant aquestos 4 anys. Ara s'ha de posar tot a n'es seu lloc, encara que sigui per rebutjar un xaletet. Que si se li permet a n'aquestos, ja voràs si en sortirien de llicències, de per baix de ses pedres...
En un terreny que tenim naltros a Sa Cala no hi podem fer res, i això que ens agradaria, però ei! Ja està bé així! Que no serà perquè no tenim casa on "aixuplugar-mus"!!

Per lo del Barça... Passaré de vore es partit, per lo menus es principi, no vull haver d'anar a n'es bany a aprimar-me dos quilos... Quin fastitx!!

A cuidar-se!! ;)

Anònim ha dit...

Només volia afegir una coseta....quina llastima que la cala es digui Benirràs en comptes de Berrinàs, daria mucho juego no creus botxio???? Anem a Berrinàs amb unes amigues??? jajajaja

Una abraçada amic botxí...demà tenim business ja m'entens....

Anònim ha dit...

sobre aquesta platja jo no puc opinar...
tambe e tengut molts bons moments i mu e passat molt be...
pero tambe en tenc de molts dolents que no vull ni recordar...

1 petoo!=)
teestima...
sa teua cosineta!=)