dimarts, 6 de maig del 2008

Salvem n'Acebes!!!

Normalment es dijous a la nit en Jordi i jo ens disputàvem es comandament de sa tele. Jo volia seguir es darrers minuts del Barça de bàsquet en es seu partit setmanal d'Eurolliga i ell s'estimava més veure Polònia a TV3. Es partit moltes vegades ja estava decidit i optàvem per veure es primers minuts des programa d'en Toni Soler. En Jordi mai el podia veure complet perquè abans se n'havia d'anar a entrenar a futbol. Després era jo s'encarregat de contar-li si s'havia perdut alguna gag interessant, fet que solia passar amb molta freqüència. Sa qüestió és que en aquest espai televisiu sobresurt un polític interpretat magníficament per s'actor Bruno Oro. Aquest personatge no és ni més ni menys que Ángel Acebes, qui avui ha anunciat que renunciarà al seu càrrec de secretari general de Partit Popular després del congrés de la formació en juny. Tota una putada per a s'equip de Polònia que, preveient sa decisió de n'Acebes d'abandonar es barco després de sa derrota electoral des passat 9 de març, va posar en marxa una campanya perquè es polític d'Àvila no desaparegués des mapa. En definitiva, tota una pèrdua pes seguidors d'aquest programa. No dubt que en Toni Soler li trobarà un bon substitut. El que esper és que el PP no tregui a cap personatge que pugui fer-li ombra. Amb un Acebes ja n'hem tengut prou. (Gracis a tots es que heu visitat aquest bloc i en es que heu aportat es vostro comentari una abraçada molt forta)

Foc a s'olla Polònia!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No et preocupis massa que segur que encara a Polònia n´Acebes dará que parlar encara que hagi anunciat sa seua retirada. Com será diputat "raso" ja s´inventaran alguna cosa.
Esper que demà (hem pareix que juga demà) el BarÇa a pesar des "paseíllo" guanyi es partit, entre altres coses perque a casa hi haurà més "furga" i a ca teua no em parlem. Un milió de besos

Anònim ha dit...

com me coneix s'ha mama eh! jaja!
mare de deu... jo tambe esper que guanyin...
ja no pes fet de que guanyin sino perque ses clases començen a se ja una mica intenses amb els madridistes...
bueno cosinet res que contarte...
sobre es tema aquest de n'Acebes no puc opinar... perque no tenia ni idea de qui era(fins que e llegit aixo...)

per cert...
t'agrada sa frase "foc a s'olla..."
eh... mare de deu... jeje!

hora de despedir-se...=(
1 besitoO!=)
testim!

Anònim ha dit...

No crec que Polònia perdi sa gràcia i originalitat que l'ha caracteritzat des de sempre per molt que hi hagi personatges que desapareixin d'es panorama polític actual, però com ja has ben dit, sa ment prodigiosa d'en Toni Soler ja se n'encarregarà de buscar un substitut o potenciar-ne un altre. Sinó... es papà plorarà, no pot viure sense vore aquest programa! Pitjor que amb Cuéntame... jeje. Mentre hi hagi sa casa Reial per enmig i la ridiculitzin tant, cap problema!

Alee, cuida't Juanito! Una besada

Anònim ha dit...

Eii, t'he llegit des des primer dia i no m'havia decidit a posar cap comentari però es tema de n'Acebes mereix que li dediquem unes línies entre tots ;-) La veritat és que és tota una llàstima que es retiri, de totes maneres pens que possiblement el seguiran treguent, com fan amb en Maragall.

Foc a s'olla pitiús de sant joan!